Certifikohen Trajneret e Ciklizmit nga Kursi Teknik

17 Dhjetor, 2015

KOKSH ne bashkepunim me FSHÇ organizoi dje ceremonine e ndarjes se Certifikatave per trajneret qe moren pjese ne Kursin Teknik per Trajnere zhvilluar ne muajin Tetor 2015, ne Tirane. Nen drejtimin e eksperteve te UCI Antelopulos dhe Budgen, pjesemarresit qe kaluan me sukses provimin ne fund te kursit, jane pajisur me Certifikaten Niveli 1-re per Trajnere sipas sistemit te akreditimit te UCI (Federata Boterore e Ciklizmit).
Ne ceremoni ishin prezent titullaret e KOKSH, Sekretari i Pergjithshem i FSHÇ,anetare te Komitetit Ekzekutiv te KOKSH, si dhe Kryetarja e Komisionit te Kualifikimit te KOKSH.
Urojme qe trajneret e rinj te jene nje kontribut i vlefshem qe me njohurite e marra ne keto kurse te zhvillojne sportin e ciklizmit ne Shqiperi.

12363167_1041839282526089_8872240496873706127_o

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL