“HeforShe in Sport”

25 Nëntor, 2015

Ne informacionet e publikuara nga Komitetit Olimpik Nderkombetar eshte pasqyruar dhe aktiviteti “HeforShe” i organizuar nga KOKSH , date 5 nentor 2015 , ne shkollen “Feti Vogli” Baldushk.

1150english_Page_07

 

 

 

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL