HyrjeKategoria

Blog

Partneritet i sukseshem i KOKSH me British Council dhe Fondacionin Vodafone Albania beri te mundur pjesemarrjen e Shqiperise per here te pare ne Lojerat Paralimpike Londer 2012. Presidentja e KOKSH znj. Ela Tase i dorezoi ne ceremonine e celjes se ekpozites partnereve British Council Albania dhe Fondacioni Vodafone Albania Simbolet e Mirenjohjes me dedikimin: “Per...

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar perfaqesuer nga Sekretari i Pergjithshem Stavri Bello dhe anetaret e Komitetit Ekzekutiv, ne prezence te stafit organizoi sot ne nje takim jo formal ne zyrat e CEO te Raiffeisen Bank Albania dorezimin e simbolit te Mirenjohjes co-Sponsorit  gjeneral te KOKSH me dedikimin: Mirenjohje per kontributin e dhene ne mbershtetje te pjesemarrjes...

Tiranë 7 shkurt 2012: Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe Ekipi Shqiptar që do të përfaqësojnë Shqipërinë në Lojërat e XXX-ta Olimpike Verore “Londër 2012“, si dhe Lojërat Mesdhetare “Mersin 2013”, tashmë do të kenë edhe mbështetjen e fuqishme të Vodafone Albania. Që prej fillimit të këtij viti dhe për një periudhë dyvjeçare, Vodafone Albania do...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL