Ia dolem se bashku

27 Nëntor, 2012

Partneritet i sukseshem i KOKSH me British Council dhe Fondacionin Vodafone Albania beri te mundur pjesemarrjen e Shqiperise per here te pare ne Lojerat Paralimpike Londer 2012.

Presidentja e KOKSH znj. Ela Tase i dorezoi ne ceremonine e celjes se ekpozites partnereve British Council Albania dhe Fondacioni Vodafone Albania Simbolet e Mirenjohjes me dedikimin:
“Per Kontributin e dhene ne mbeshtetje te pjesemarrjes se Ekipit Paralimpik Shqiptar ne Lojerat Paralimpike Londer 2012”.

Photo: Partneritet i sukseshem i KOKSH me British Council dhe Fondacionin Vodafone Albania beri te mundur pjesemarrjen e Shqiperise per here te pare ne Lojerat Paralimpike Londer 2012    Photo: Presidentja e KOKSH znj. Ela Tase i dorezoi ne ceremonine e celjes se ekpozites partnereve Simbolet e Mirenjohjes me dedikimin:<br />Per Kontributin e dhene ne mbeshtetje te pjesemarrjes se Ekipit Paralimpik Shqiptar ne Lojerat Paralimpike Londer 2012

Photo

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL