HyrjeKategoria

Blog

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë sot me uniformën zyrtare të Ekipit Olimpik me ngjyrat kuq e zi, tepër cilësore e markës së mirënjohur “Fischer”, e kompletuar me elemente elegante të dizajnit dhe e personalizuar me logot dhe emrat e secilit anëtar të Delegacionit Shqiptar në lojërat olimpike BEIJING 2022. Seti është i kompletuar edhe me valixhet...

Në kuadër të pjesëmarrjes në Lojërat Olimpike “Beijing 2022”, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar zhvilloi një konferencë për shtyp gjatë së cilës u prezantuan anetarët e Delegacionit Shqiptar. U nënshkruan kontratat e pjesëmarrjes për secilin anëtar, u shpërndanë kartat e akreditimit, ashtu si edhe u informuan anëtarët me siguracionet e shëndetit në udhëtim e përgjatë të...

Mbrëmje “Gala” e dorëzimit të Flamurit Shqiptar ekipit Olimpike Dje në mbrëmje Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka organizuar Ceremoninë Gala të dorëzimt të flamurit Shqiptar, Delegacionit Olimpik pjesëmarrës në Lojrat Olimpike “Londër 2012”. Në këtë mbrëmje merrnin pjesë të gjithë sportistët të cilët do të përfaqësojnë Shqipërinë në Lojrat Olmpike “Londër 2012”, shoqëruar nga trajnerët...

DEKLARATË PËR SHTYP Tiranë, 6 Korrik 2012 Të ndëruar Miq të medias dhe të pranishëm, Në emër të Ekipit Olimpik dhe nën përgjegjësinë e Shefit të Misionit për këto Lojra, kam nderin dhe kënaqësinë të deklaroj zyrtarisht fillimin e grumbullimit të Ekipit Olimpik pjesëmarrës në Londër 2012. KOKSH e shikon Ekipin Olimpik si entitetin më...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL