Prezantimi i Anëtarëve të Delegacionit Shqiptar në Lojërat Olimpike “Bejiing 2022”

25 Janar, 2022

Në kuadër të pjesëmarrjes në Lojërat Olimpike “Beijing 2022”, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar zhvilloi një konferencë për shtyp gjatë së cilës u prezantuan anetarët e Delegacionit Shqiptar. U nënshkruan kontratat e pjesëmarrjes për secilin anëtar, u shpërndanë kartat e akreditimit, ashtu si edhe u informuan anëtarët me siguracionet e shëndetit në udhëtim e përgjatë të gjithë periudhës, duke përfshirë paketat anti-covid19.

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka marrë të gjitha masat organizative. Nisja e ekipit Shqiptar bëhet në datën 26 Janar, ndërsa aktualisht anëtarët po realizojnë testet PCR sipas rregullave të organizatorëve të eventit.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL