Sukses i Ekipit Shqiptar në Lojërat Olimpike Beijing 2022

16 Shkurt, 2022

Denni Xhepa renditet i 28-ti në Slalom midis 88 garuesve. Renditja më e mirë ndonjëherë e Shqipërisë në një aktivitet madhor!

E rëndësishme të theksohet fakti që Denni është renditur më i miri për moshën U21.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL