HyrjeKategoria

Blog

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë sot me uniformën zyrtare të Ekipit Olimpik me ngjyrat kuq e zi, tepër cilësore e markës së mirënjohur “Fischer”, e kompletuar me elemente elegante të dizajnit dhe e personalizuar me logot dhe emrat e secilit anëtar të Delegacionit Shqiptar në lojërat olimpike BEIJING 2022. Seti është i kompletuar edhe me valixhet...

Në kuadër të pjesëmarrjes në Lojërat Olimpike “Beijing 2022”, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar zhvilloi një konferencë për shtyp gjatë së cilës u prezantuan anetarët e Delegacionit Shqiptar. U nënshkruan kontratat e pjesëmarrjes për secilin anëtar, u shpërndanë kartat e akreditimit, ashtu si edhe u informuan anëtarët me siguracionet e shëndetit në udhëtim e përgjatë të...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL