Letër drejtuar Presidentit të Komitetit Olimpik të Ukrainës

10 Mars, 2022

Letër e Presidentit të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Z. Fidel Ylli drejtuar Presidentit të Komitetit Olimpik të Ukrainës, Z. Sergey Bubka.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL