HyrjeKategoria

Blog

Mbrëmje “Gala” e dorëzimit të Flamurit Shqiptar ekipit Olimpike Dje në mbrëmje Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka organizuar Ceremoninë Gala të dorëzimt të flamurit Shqiptar, Delegacionit Olimpik pjesëmarrës në Lojrat Olimpike “Londër 2012”. Në këtë mbrëmje merrnin pjesë të gjithë sportistët të cilët do të përfaqësojnë Shqipërinë në Lojrat Olmpike “Londër 2012”, shoqëruar nga trajnerët...

DEKLARATË PËR SHTYP Tiranë, 6 Korrik 2012 Të ndëruar Miq të medias dhe të pranishëm, Në emër të Ekipit Olimpik dhe nën përgjegjësinë e Shefit të Misionit për këto Lojra, kam nderin dhe kënaqësinë të deklaroj zyrtarisht fillimin e grumbullimit të Ekipit Olimpik pjesëmarrës në Londër 2012. KOKSH e shikon Ekipin Olimpik si entitetin më...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL