Prezantimi i uniformës zyrtare të Ekipit Olimpik Shqiptar pjesëmarrës në Beijing 2022

28 Janar, 2022

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë sot me uniformën zyrtare të Ekipit Olimpik me ngjyrat kuq e zi, tepër cilësore e markës së mirënjohur “Fischer”, e kompletuar me elemente elegante të dizajnit dhe e personalizuar me logot dhe emrat e secilit anëtar të Delegacionit Shqiptar në lojërat olimpike BEIJING 2022.

Seti është i kompletuar edhe me valixhet e udhëtimit të branduara me logon e KOKSH dhe me elementët e nevojshëm identifikues. Pas disa oresh, Ekipi Shqiptar do të niset drejt Kinës nga Aeroporti “Nënë Tereza”, Tiranë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL