Shqipëria do të presë Kampionatin Europian të Peshëngritjes 2022

2 Shkurt, 2022

Shqipëria do të presë Kampionatin Europian të Peshëngritjes 2022. Përmes një konference për shtyp në ambientet e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Presidenti i KOKSH, zoti Fidel Ylli, së bashku me Presidentin e Federatës së Peshëngritjes, Z. Elez Gjoza, njoftuan se Kampionati Europian i Peshëngritjes 2022 do të mbahet në Tiranë, gjatë muajit Maj.

Ky do të jetë evenimenti i tretë madhor i peshëngritjes që do të zhvillohet në Shqipëri gjatë këtij viti, pasi më parë janë zyrtarizuar për tu zhvilluar në Tiranë zgjedhjet për Federatën Botërore dhe Europiani i moshave U-20 dhe U-23.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL