HyrjeKategoria

Blog

Akademia Olimpike Ndërkombetare (IOA) po mban sesionin e 15-të të Akademive Olimpike Kombëtare. Në këtë aktivitet marrin pjesë 88 shtete dhe 110 përfaqësues të Akademive Olimpike. Tema e sesionit është “Lëvizja Olimpike dhe Olimpizmi në Epokën Dixhitale”. Shqipëria përfaqësohet nga Drejtoresha e AOSH, Znj. Eda Çaushi , e cila ka prezantuar në këtë sesion “Projektin...

Akademia Olimpike Shqiptare ne perfundim te Konkursit Olimpik falenderon te gjithe pjesemarresit , nxenes , mesues dhe prinder qe u angazhuan ne kete aktivitet dhe dhane me te miren e tyre duke treguar se dhe ne kushtet e veshtira te pandemise mund te jetojme me Vlerat Olimpike.Ashtu sic kemi njoftuar ne fillim te celjes se...

Akademia Olimpike Shqiptare shpall organizimin e konkursit me fotot e punimeve qe kane teme “Simbolet dhe Vlerat Olimpike”Afati i pregatitjes dhe dorezimit te materialeve eshte deri me date 6 Maj 2020. Mesuesit e Edukimit Fizik do te mbledhin fotot/punimet dhe me pas do te dergojne albumet e materialeve prane KOKSH te cilat me pas do...

Akademia Olimpike Shqiptare organizoi Sesionin Vjetor 2018 me teme “Sportistet si modele te edukimit” ne 5 Dhjetor 2018. Ky sesion u pershendet nga Dekani i Akademise Olimpike Nderkombetare Z. Konstantinos Georgiadis, Presidenti i Akademise Olimpike Shqiptare z. Agron Cuka si dhe Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani. Te ftuar special ishin dy sportistet elitare Luiza...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL