KONKURS OLIMPIK

28 Prill, 2020

Akademia Olimpike Shqiptare shpall organizimin e konkursit me fotot e punimeve qe kane teme “Simbolet dhe Vlerat Olimpike”
Afati i pregatitjes dhe dorezimit te materialeve eshte deri me date 6 Maj 2020.

Mesuesit e Edukimit Fizik do te mbledhin fotot/punimet dhe me pas do te dergojne albumet e materialeve prane KOKSH te cilat me pas do te publikohen ne faqen e FB te KOKSH. Ndjekja, shikushmeria dhe pelqimi i tyre nga ndjekesit ne FB do jete pjese e kritereve te vleresimit pervec kreativitetit dhe elementeve estetike.

Ne daten 9 maj 2020, do shpallen tre materialet me te bukuara dhe me te pelqyera ndersa per nxenesit fitues do te kete edhe cmime.

Kriteret te konkursit:
-Marrin pjese nxenesit e shkollave 9 vjecare
-punimet duhet te jene orgjinale dhe jo te kopjuare ( vleresohet vecanerisht kreativiteti)
-foto ose punimi duhet te kete emrin e nxenesit, klasen, mesuesin/t te edukimit fizik dhe shkollen pjesemarrese.

#AkademiaOlimpikeShqiptare#EdukimiOlimpik #JavaOlimpike #Qendroneshtepi #Qendroaktiv #Behukreativ

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL