Sesioni i 15-të i Akademive Olimpike Kombëtare

20 Korrik, 2022

Akademia Olimpike Ndërkombetare (IOA) po mban sesionin e 15-të të Akademive Olimpike Kombëtare.

Në këtë aktivitet marrin pjesë 88 shtete dhe 110 përfaqësues të Akademive Olimpike.

Tema e sesionit është “Lëvizja Olimpike dhe Olimpizmi në Epokën Dixhitale”.

Shqipëria përfaqësohet nga Drejtoresha e AOSH, Znj. Eda Çaushi , e cila ka prezantuar në këtë sesion “Projektin e modeleve të Ditëve Olimpike” në 13 qytete të Shqipërisë në periudhën 6 maj – 23 qershor 2022.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL