HyrjeKategoria

Blog

Presidenti Komitetit Olimpik Kombëtar, z. Fidel Ylli dhe zëvendëspresidenti, z. Erlind Pëllumbi, njëkohësisht presidenti i FSHV-së, pritën në një takim kryetarin e Federatës Kosovare të Volejbollit, z. Bahri Gjinovci. Së bashku më anëtarë të stafit, z. Gjinovci është në Tiranë për Kampionatin Ballkanik të volejbollit. Takimi u zhvillua pak minuta para nisjes së ndeshjes mes...

Sekretari i Përgjithshëm i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Z. Gerti Shima, sëbashku me Sekretarin e Përgjithshëm të Komiteti Olimpik të Kosovës, Z. Besim Aliti, janë takuar me Sekretaren e Përgjithshme të Asociacionit të Komiteteve Olimpike Kombëtare (ANOC), Znj. Gunilla Lindberg. Në takimin e zhvilluar në zyren e “ANOC Olympic” në Pekin të Kinës, sekretarët Shima...

Dje Komiteti Ekzekutiv i Komitetit Olimpik Ndekombetar (IOC) ne mbledhjen e tij te dates 22.10.2014 ka shqyrtuar dosjen per njohjen e Komitetit Olimpik te Kosoves. Komiteti Ekzekutiv i IOC ka vleresuar se kriteret per njohje ne baze te Kartes Olimpike jane plotesuar nga Komiteti Olimpik i Kosoves. Keto perfshijne kriteret sportive dhe teknike, ashtu si dhe...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL