Takim i krerëve të KOKSH me kreun e Federatës së Volejbollit të Kosovës

6 Shtator, 2022

Presidenti Komitetit Olimpik Kombëtar, z. Fidel Ylli dhe zëvendëspresidenti, z. Erlind Pëllumbi, njëkohësisht presidenti i FSHV-së, pritën në një takim kryetarin e Federatës Kosovare të Volejbollit, z. Bahri Gjinovci.

Së bashku më anëtarë të stafit, z. Gjinovci është në Tiranë për Kampionatin Ballkanik të volejbollit.

Takimi u zhvillua pak minuta para nisjes së ndeshjes mes Shqipërisë dhe Kosovës U-20.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL