Turi i projektit “Ekipet Sportive 2022” u zhvendos në Dibër

6 Shtator, 2022

Në Dibër u zhvendos turi i “Ekipeve Sportive 2022”, ku drejtuesit e lartë të KOKSH së bashku me zyrtarët e projektit takuan kryebashkiakë, trajnerë dhe mësues të edukimit fizik të këtij qarku.

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar, z. Fidel Ylli shpjegoi rëndësinë e ndërtimit të skuadrave sportive nëpër shkollat e Shqipërisë.

Kreu i KOKSH tha se institucioni i tij e qeveria kanë investuar gjithçka për këtë projekt dhe pritet rigjallërimi i sportit, por tani është radha e trajnerëve në bazë të bëjnë më të mirën e tyre.

Të pranishëm në takim ishin kryetarët e bashkive Klos, Burrel, Bulqizë dhe Dibër të cilët premtuan se do ta mbështesin projektin, duke treguar edhe një herë interesimin e pushtetit lokal të këtij qarku për “Ekipet Sportive”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL