Zhvillohet në Tiranë Konferenca Ballkanike e Sportit

2 Qershor, 2022

U zhvillua sot në Tiranë Konferenca Ballkanike e Sportit ku morën pjesë personalitete të rëndësishme si presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, zëvendësministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Albana Tole, zëvendëskryetari i Bashkisë së Tiranës, z Andi Seferi, rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës, z. Agron Kasa dhe miq të tjerë nga rajoni.

Ideja e këtij takimi ishte krijimi të një ballkaniade dhe e forcimi i raportit mes vendeve të Ballkanit përmes sportit, si ura lidhëse më e rëndësishme. U diskutua gjithashtu mundësia e krijimit të një turneu në të ardhmen ku do të marrin pjesë të gjitha vendet e rajonit.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL