Luiza Gega shkëlqen në World Tour të zhvilluar në Mançester

4 Qershor, 2022

Luiza Gega shkëlqen në World Tour të zhvilluar në Mançester. 
Në 3000 metra me pengesa, atletja shqiptare fiton medaljen e artë, thyen rekordin e kohës së mitingut anglez dhe shënon kohën më të mirë europiane për vitin 2022 në këtë disiplinë.
Në garë, Gega krijoi një shkëputje shumë të madhe nga ndjekëset, duke e ndalur kronometrin në kohën 9:20.79, që është më pak se 1 sekondë larg rekordit kombëtar që mbahet nga atletja kuqezi.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL