Projekti “Ekipet Sportive 2022” zhvilloi takimin e rradhës në qytetin e Beratit

2 Shtator, 2022

Berati ishte ndalesa e tretë e Presidentit të KOKSH, z. Fidel Ylli, shoqëruar nga zv. Presidenti z. Erlind Pëllumbi, Sekretari i Përgjithshem, z. Gerti Shima dhe zyrtarëve të basketbollit dhe volejbollit për paraqitjen e projektit “Ekipet Sportive 2022” para drejtuesve të pushtetit lokal të qarkut dhe trajnerëve e mësuesve të edukimit fizik.

Drejtuesi i Komitetit Olimpik kërkoi mbështetje nga kryebashkiakët dhe tha se do të jenë mijëra fëmijë që do të pajisen me bazë materiale dhe trajnohen nga burime njerëzore të kualifikuara.

Në takim foli edhe z. Pëllumbi, këshilltarja e ministres për rininë dhe fëmijët, znj. Alketa Doçi, kryetarja e bashkisë Dimal, znj. Juliana Memaj si dhe Ervin Demo, kryetari i bashkisë Berat, të cilën premtuan se do ta mbështesin “Ekipet Sportive 2022”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL