Asambleja Zgjedhore e Federatës së Skive

1 Shtator, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar, z. Fidel Ylli mori pjesë në asamblenë zgjedhore të Federatës Shqiptare të Skive ku u rizgjodh për një tjetër mandat z.Elvis Toçi.

Asambleja zgjedhore e Federatës së Skive u zhvillua në Tiranë. Kreu i KOKSH përshëndeti anëtarët e pranishëm në mbledhje duke zbuluar se institucioni që drejton bashkë me qeverinë, po mendojnë seriozisht ndërtimin e disa pistave të skive në Shqipëri, ndërkohë që në fund pas votimeve fitues doli z. Elvis Toçi i cili është presidenti i ri Federatës Shqiptare të Skive.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL