Bashkëpunim midis KOKSH dhe ‘Save the Children’

31 Gusht, 2022

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe “Save the children” do të bashkëpunojnë në të ardhmen me fokus zhvillimin e fëmijëve.

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm, z. Gerti Shima pritën në një takim, dr. Genc Burazeri, drejtues i projektit “Shkollat për Shëndetin” dhe Kliton Muça, ekspert edukimi.

Kreu i Komitetit Olimpik njohu miqtë me projektin “Ekipet Sportive 2022”, i cili po implementohet në çdo shkollë të Shqipërisë.

Edhe zyrtarët e “Save the children” zbuluan projektin e tyre, financuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim, ndërsa u la e hapur mundësia për bashkëpunim.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL