Luiza Gega arrin normën e Botërorit të vitit 2023 në garën e radhës të “Diamond League”

2 Shtator, 2022

Luiza Gega arrin normën e Botërorit të vitit 2023 në garën e radhës të “Diamond League”. Kampionia në fuqi e Europës në Bruksel shënoi kohën 9:14:41, duke qenë mes atleteve më të mira të Botës, ndërsa para saj u renditën vetëm atletet afrikane.

Norma e Botëtorit dhe Olimpiadës është 9:23:00, ndërkohë që Luiza është shumë poshtë kësaj kohe dhe pretendon të përmirësojë edhe më shumë rezultatin e saj personal.

Vetëm pak ditë më parë, Gega nderoi Shqipërinë me paraqitjen fantastike në kampionatin Europian që u zhvillua në Mynih.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL