Presidenti i KOKSH merr pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të FSSI

7 Gusht, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar, z. Fidel Ylli mori pjesë në Asamblenë e 11-të Përgjithshme të “Federatës së Sporteve të Solidaritetit Islamik”.

Asambleja u zhvillua në Konya të Turqisë, para nisjes së “Lojërave të 5-ta të Solidaritetit Islamik”.

KOKSH është një nga 57 komitetet që merr pjesë në këtë event me 13 sportistë, të cilët garojnë në tetë disiplina të ndryshme.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL