Takim i Presidentit të KOKSH me anëtarët e delegacionit shqiptar pjesëmarrës në Konya 2021

4 Gusht, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik, z.Fidel Ylli takoi anëtarët e delegacionit shqiptar që do të marrin pjesë në “Lojërat e Solidaritetit Islamik, Konya 2021”.

Me trajnerët dhe sportistët që do të garojnë, u nënshkruan kontratat e pjesëmarrjes në aktivitet.

Shqipëria përfaqësohet në këto lojëra me 13 sportistë në 8 disiplina: atletikë, çiklizëm, karate, mundje, not, ping-pong, xhudo dhe taekwondo.

Lojërat e Solidaritetit Islamik zhvillohen në Konya të Turqisë nga 9 deri në 18 gusht.

I urojmë fat delegacionit tonë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL