Të reja, 7 gusht

7 Gusht, 2022

Kejdi Kalaja e nis me fitore aventurën e tij dhe të Shqipërisë në “Lojërat e Solidaritetit Islamik”.

Sportisti ynë që garon në “ping-pong” (ndeshjet teke), triumfoi në takimin e parë me rezultatin 3-1.
Kalaja bëri të vetin setin 1 dhe 2 me shifrat: 11-8, 12-10 dhe humbi në të tretin 9-11.

Fitoren e ndeshjes e vulosi në setin e katërt, të cilin e rrëmbeu me rezultatin 11-9, duke vazhduar më tej aventurën në Konya.

Kejdi Kalaja mes 16 më të mirëve nga 45 sportistët e Ping-Pong që garuan në “Lojërat e Solidaritetit Islamik”.

Sportisti ynë u paraqit mirë ndaj kundërshtarit iranian, por nuk ia doli që të fitonte sërish, përballë kishte një lojtar me eksperiencë dhe moshë shumë më të madhe se Kejdi, i cili është vetëm 16 vjeç.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL