Takim i Presidentit të KOKSH me Ministrin e Rinisë dhe Sporteve të Turqisë

7 Gusht, 2022

Presidenti z.Fidel Ylli në një takim vllazëror me Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, ministër i Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Turqisë si dhe kryetari i “Lojërave të Solidaritetit Islamik Konya 2021”në mbrëmjen gala të mirseardhjes për hapjen Lojërave “Konya2021”

Në këtë takim prezent ishte dhe ambasadori i Shqipërisë në Ankara
Z.Kastriot Robo.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL