Të reja, 8 gusht

8 Gusht, 2022

Elisa Myrtollari paraqitet mirë në atletikë, në 100 Metra.

Sportistja shqiptare mori pjesë në kualifikueset e garave të shpejtësisë që po zhvillohen në Konya.

Ndonëse bateria e saj ishte me pretendentet për medaljen e artë, Myrtollari u rendit e pesta, duke treguar se është një atlete me të ardhme.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL