KOKSH – Simbol Mirenjohjeje per Raiffeisen Bank

15 Nëntor, 2012

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar perfaqesuer nga Sekretari i Pergjithshem Stavri Bello dhe anetaret e Komitetit Ekzekutiv, ne prezence te stafit organizoi sot ne nje takim jo formal ne zyrat e CEO te Raiffeisen Bank Albania dorezimin e simbolit te Mirenjohjes co-Sponsorit  gjeneral te KOKSH me dedikimin:

Mirenjohje per kontributin e dhene ne mbershtetje te pjesemarrjes se Ekipit Olimpik Shqiptar ne Lojrat Olimpike “Londer 2012”.

Ky simbol iu dorezua z. Christian Canacaris, CEO Raiffeisen Bank Albania i cili u shpreh shume i kenaqur nga bashkepunimi me KOKSH pergjate periudhes 2011-2012 dhe premtoi per bashkepunimin ne vijim duke mbeshtetur KOKSH ne aktivitetet te tjera te Levizjes Olimpike dhe Sportive Shqiptare.

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL