Asambleja e 16-të e KOKSH – Analiza Vjetore e Punës

13 Nëntor, 2012

Komiteti Ekzekutiv i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, në mbledhjen e tij të datës 8 Nëntor 2012,  vendosi të mbajë Asamblenë e 16-të të KOKSH për të bërë analizën vjetore të punës

 me datë 12 Dhjetor 2012 ,

ora 17.00, tek Hotel Tirana Internacional

PROJEKT STATUTI 12.12.12-Alb.shqip

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL