HyrjeKategoria

Blog

YOGames-2014-LORinore Nga Talentet në Rrugën drejt Suksesit në Lojrat Olimpike Rinore – Një mundësi që nuk duhet humbur për sportistët e rinj Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në kuadër të pjesëmarrjes në Lojrat Olimpike Rinore 2014 është duke punuar për të hartuar një plan strategjik për pjesëmarrjen në këto lojra. Për këtë qëllim nën iniciativën dhe...

SOT CEREMONIA E HAPJES SE Edicionit 1-re TE LOJRAVE OLIMPIKE RINORE DIMERORE Një ngjarje e veçantë sportive me një frymë festivali! Nga 13 deri në 22 Janar 2012 Insbruk dhe Seefeld do jenë mikpritësit e Lojërave të para Olimpike Rinore Dimërore, me pjesëmarrjen e 1058 sportistëve të moshës 14 deri 18 nga mbi 70 vendeve, të cilët do të konkurrojnë në 63 gara sportive, së bashku me të rinj vendas të cilët do t’i bashkangjiten një Programi Kulturor dhe Edukativ, unik në llojin e tij. Ideja prapa kësaj përzierje të sportit dhe kulturës është mbështetja e të rinjve në zhvillimin e tyre personal dhe sportiv, si dhe të rrisë interesin e tyre në vlerat Olimpike.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL