HyrjeKategoria

Blog

  Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar shpall konkursin per krijimin e Logos se eventit “60 vjet KOKSH”. Simboli I krijuar per kete event duhet te permbaje logon ekzistuese te KOKSH, dhe te prezantohet ne versione te ndryshme , pasi do te perdoret per prodhimin e materialeve promocionale per kete event. Afati I perfundimit te prezantimit te...

NJOFTIM 5

5 Prill, 2012

N J O F T I M 5  Në kuadrin e përgatitjeve për pjesëmarrje të Ekipit Olimpik Shqiptar në Lojrat Olimpike “Londër 2012”, në Gusht 2012,  Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar kërkon të  realizojë Sponsorizimin e sigurimit të Ekipit Shqiptar që do të përfaqësojë Shqipërinë në Lojërat Olimpike “LONDËR 2012”. Kontratë e Sigurimit të Jetës në...

NJOFTIM 4

4 Prill, 2012

CDO HOTELI DHE RESORTI TË INTERESUAR N J O F T I M 4 Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar është  i interesuar të realizojë grumbullimin e Ekipit Olimpik në ambjentete e një hoteli ose resorti, sipas kushteve të mëposhtme: Datat e parashikuara janë :1-17 Korrik 2012 ( 16 ditë) Numri personave për akomodim është  deri 16...

NJOFTIM 3

23 Mars, 2012

NJOFTIM 3 CDO AGJENSIE UDHETIMI TE INTERESUAR Lutemi na paraqisni ofertën tuaj më të mirë për bileta udhëtimi vajtje-ardhje Tiranë-Londër, për personat përbërës të delegacionit që do të udhëtojnë për të marrë pjesë në Lojërat Olimpike “Londër 2012”. Oferta kërkohet për datat e udhëtimit të nisjes dhe të kthimit të ekipit të cilat janë fleksibël...

NJOFTIM 1

16 Mars, 2012

N J O F T I M 1 Në kuadrin e përgatitjeve për pjesëmarrjen e Ekipit Olimpik Shqiptar në Lojërat Olimpike “Londër 2012” , Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar shpall konkursin: propozim për dizajnin e veshjes zyrtare të delegacionit shqiptar që do të përfaqësojë Shqipërinë në Lojërat Olimpike “LONDËR 2012”.  Propozimet e dizajneve duhet të plotësojnë...

NJOFTIM 2

16 Mars, 2012

N J O F T I M 2 Në kuadrin e përgatitjeve për pjesëmarrjen e Ekipit Olimpik Shqiptar në Lojërat Olimpike “Londër 2012”, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar shpall konkursin duke ftuar të gjitha firmat e veshjeve sportive të paraqesin : Oferta për veshjet sportive që do të përdoren nga  delegacionit shqiptar që do të përfaqësojë...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL