NJOFTIM 4

4 Prill, 2012

CDO HOTELI DHE RESORTI

TË INTERESUAR

N J O F T I M 4

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar është  i interesuar të realizojë grumbullimin e Ekipit Olimpik në ambjentete e një hoteli ose resorti, sipas kushteve të mëposhtme:

Datat e parashikuara janë :1-17 Korrik 2012 ( 16 ditë)

Numri personave për akomodim është  deri 16 persona.

Akomodimi kërkohet i plotë dhe  sipas një menuje të propozuar nga ju.

Menuja ditore do të jetë e kontrolluar nga mjeku I ekipit, sipas marrveshjes që do të lidhet ndërmjet palëve më pas.

Si kushte për akomodim duhet të përfshihen dhe shërbimet e vënies  në dispozicion të ambjenteve për relaks dhe sallë palestre për sportistët si dhe  transport deri në qendër , në mënyrë që sportistët të mund të realizojnë planet e tyre stërvitore .

Ju lutem na paraqisni disponibilitetin tuaj  në lidhje me kërkesën e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar për grumbullimin e Ekipit Olimpik dhe  ofertën përkatëse .

Oferta kërkohet brenda datës 30 Prill 2012.

 

Për cdo sqarim na kontaktoni :

Tel :                00355 4 2235249 / dalje 16
Fax:                00355 4 2240565
E-mail:           eda.caushi@nocalbania.org.al
Postë: Rruga Muhamet Gjollesha, ish 21 Dhjetori, Tiranë

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL