NJOFTIM 5

5 Prill, 2012

N J O F T I M 5

 Në kuadrin e përgatitjeve për pjesëmarrje të Ekipit Olimpik Shqiptar në Lojrat Olimpike “Londër 2012”, në Gusht 2012,  Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar kërkon të  realizojë

Sponsorizimin e sigurimit të Ekipit Shqiptar që do të përfaqësojë Shqipërinë në Lojërat Olimpike “LONDËR 2012”.

Kontratë e Sigurimit të Jetës në Grup  dhe Aksidente  Personale duhet të garantojë përfitime financiare  në rast fatkeqësie (aksidenti, vdekje ose paaftësie të përhershme totale, trajtim mjekësor të specializuar jasht shtetit.), të pagueshem në favor të  të Siguruarit.

Sigurimi kërkohet:

  • për një periudhë kohe deri 45 ditë , nga momenti i prezantimit dhe i grumbullimit të Ekipit  në Shqipëri dhe gjatë kohës së zhvillimit të Lojërave  kur Ekipi Olimpik do të jetë  jashtë vendit (Londër).
  • për grupin e përbërë prej  17 persona , nga të cilët 10 persona janë sportistë në grupmoshën 18-35 vjec

KOKSH njeh Kompaninë që do të ofrohet me titullin “Sponsor “dhe i jep atij të gjitha të drejtat sipas këtij titulli parashtruara me anë të një  Marrveshje   Sponsorizimi .

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar pret ofertat  nga Kompanitë e Sigurimit në vend, deri me date 15.05.2012

Për cdo sqarim na kontaktoni :

Tel :                00355 4 2235249 / dalje 16
Fax:                00355 4 2240565
E-mail:           eda.caushi@nocalbania.org.al
Postë:             Rruga Muhamet Gjollesha, ish 21 Dhjetori, Tiranë

Ju mirëpresim,

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL