NJOFTIM 3

23 Mars, 2012

NJOFTIM 3

CDO AGJENSIE UDHETIMI TE INTERESUAR

Lutemi na paraqisni ofertën tuaj më të mirë për bileta udhëtimi vajtje-ardhje Tiranë-Londër, për personat përbërës të delegacionit që do të udhëtojnë për të marrë pjesë në Lojërat Olimpike “Londër 2012”.

Oferta kërkohet për datat e udhëtimit të nisjes dhe të kthimit të ekipit të cilat janë fleksibël sipas datave në kllapa:

1 person, nisja 16 Korrik , kthimi 13 (14) Gusht 2012 , economic class

17 persona, nisja 18,(19,20) Korrik , kthimi 13 (14) Gusht 2012 , economic class

Fluturimet duhet të jenë me destinacion në Aeroportin Heathrow, Londër.

Oferta kërkohet brenda datës 15.04.2012
Kontaktet tona :

Tel: 00355 4 2235249
Fax: 00355 4 2240565
E-mail: secretariat@nocalbania.org.al
Postë: Rruga Muhamet Gjollesha, Sheshi ”Mustafa Q. Ataturk”, ish 21 Dhjetori, Tiranë

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL