Zhvillohet në Tiranë “Kursi Teknik i Trajnerëve dhe Arbitrave të sportit të Mundjes”

4 Tetor, 2022

Është zhvilluar në Tiranë “Kursi Teknik i Trajnerëve dhe Arbitrave të sportit të Mundjes”, mundësuar nga KOKSH dhe mbështetur nga “Olympic Solidarity”.

Në këtë takim ka qenë edhe presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, i cili theksoi faktin që trajnime të tilla kanë një rëndësi të madhe në zhvillimin e sportit.

Mentor i këtij kursi teknik ishte edhe Kampioni Botëror i Mundjes, Z. Mohamed Abdelfattah.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL