Vizitë e përfaqësuesit të UNICEF në zyrat e KOKSH

19 Nëntor, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli priti në një takim përfaqësuesin e UNICEF, z. Roberto de Bernardi.

Kreu i KOKSH shoqërohej nga sekretari i përgjithshëm, z. Gerti Shima dhe zyrtarë të tjerë të institucionit.

Në takim u diskutua mbi mundësinë e bashkëpunimit mes dy institucioneve në të ardhmen, ndërkohë që presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar njohu miqtë me arritjet e institucionit të tij, programin “Ekipet Sportive 2022” dhe platformën “SportALB”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL