Laura Colturi surprizon në kupën e botës së skive në Levi, Finlandë

19 Nëntor, 2022

Lara Colturi, surpriza në Kupën e Botës së Skive (FIS).

Sportistja shqiptare në garën e “Slalom” që po zhvillohet në Levi të Finlandës u nis e 53-ta dhe në fund të “manshit” të parë u rendit e 33-ta, me kohën 57.07, shumë pranë “top-30”-shes.

Paraqitje mbresëlënëse për skiatoren e natyralizuar shqiptare.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL