Vizita e presidentit të KOKSH në Suedi me ftesë të “Padel United”

9 Nëntor, 2022

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli është duke zhvilluar një vizitë 2-ditore në Malmo të Suedisë me ftesë të z. Jesper Edwardzon nga “Padel United”.

Vizita zhvillohet pas ftesës që Edwardzon i bëri kreut të KOKSH menjëherë pas bisedave të suksesshme në Tiranë, ku miku suedez takoi të gjithë personalitetet, presidentin e KOKSH, kryeministrin Rama, kryetarin e Bashkisë së Tiranës dhe ministren e Arsimit e Sportit.

Qëllimi i vizitës është zhvillimi dhe fuqizimi i padelit shqiptar, mundësia e investimit të qendrave të këtij sporti në vendin tonë, bashkëpunimi mes dy federatave respektive si dhe organizimi i një turi ndërkombëtar në Tiranë.

Presidenti i KOKSH falënderoi mikpritësin dhe tha se javën e ardhshme në Shqipëri do të vijë presidenti i Federatës Botërore të Padelit.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL