Presidenti i KOKSH mori pjesë në ceremoninë e diplomimit në Universitetin “Barleti”

10 Nëntor, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli ishte i pranishëm në ceremoninë e diplomimit të studentëve në Universitetin “Barleti”.

Kreu i KOKSH vlerësoi punën e stafit akademik për formimin e brezave të ardhshëm që do të drejtojnë sportin, dhe jo vetëm.

Prej disa kohësh KOKSH dhe Universiteti “Barleti” kanë lidhur një marrëveshje 5-vjeçare për bashkëpunim të ndërsjelltë, me fokus zhvillimin e sportit dhe rinisë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL