Videoja ‘Ditët Olimpike në Shqipëri’ renditet e dyta mes 90 shteteve

3 Gusht, 2022

Videoja që pasqyron Ditët Olimpike në Shqipëri, prezantohet dhe renditet e dyta mes 90 shteteve pjesëmarrëse në sesionin e radhës të Akademive Olimpike.

Në Shqipëri, prej Akademisë Olimpike dhe KOKSH-it, prej 6 majit deri 23 qershor, në 12 qytete u organizuan Ditët Olimpike, teksa morën pjesë 6900 nxënës, të drejtuar nga 31 koordinatorë dhe 146 mësues.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL