Presidenti i KOKSH priti në një takim ambasadorin e Turqisë, z. Tayyar Kağan Atay

3 Gusht, 2022

Presidenti i KOKSH-it, z. Fidel Ylli në prag të Lojërave të Solidaritetit Islamik, “Konya 2021” priti në një takim ambasadorin e republikës së Turqisë në Tiranë, z.Tayyar Kağan Atay.

Kreu i KOKSH-it, z. Ylli i parashtroi mikut arritjet e synimet e Komitetit Olimpik, si dhe e njohu me ekipin që do të marrë pjesë në Konya.

Ambasadori Atay tha se ai dhe stafi janë kurdoherë të gatshëm për asistencë, ndërsa uroi që skuadra kuqezi të marrë rezultate sa më të mira në Lojërat e Solidaritetit Islamik.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL