U zhvillua në Kukës trajnimi teoriko-praktik i projektit “Ekipet Sportive

8 Korrik, 2022

25 mësues dhe trajnerë së bashku me ekipin mjekësor dhe kordinatorin e qarkut Kukës zhvilluan trajnimin teoriko-praktik mediko-morfo-funksional në kuadër të projektit “Ekipet Sportive 2022”. Në Kukës, pritet të ndërtohen ekipe sportive basketbolli dhe volejbolli në çdo shkollë të qarkut, si pjesë e projektit për rindërtimin e ekipeve zinxhirë në bazë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL