EYOF Banská Bystrica

10 Korrik, 2022

Pas “Lojërave Mesdhetare Oran 2022” aktiviteti i radhës është “European Youth Olympic Festival “ i cili starton në datën 24-30 Korrik 2022 në Banská Bystrica.

Shqipëria do të përfaqësohet nga 11 sportistë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL