U zhvillua në Fier trajnimi teoriko-praktik i projektit “Ekipet Sportive 2022”

5 Korrik, 2022

Në datën 5 korrik në Fier u zhvillua trajnimi teoriko-praktik i projektit “Ekipet Sportive 2022”. Në takim morën pjesë 40 mësues të edukimit fizik dhe trajnerët e profilit volejboll nga Fieri, Vlora dhe Lushnja. Të pranishmit u specializuan teorikisht dhe praktikisht sesi ngrihen nga e para dhe trajnohen ekipet e volejbollit që do ndërtohen në të gjithë shkollat e Shqipërisë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL