Tryeza e rrumbullakët “Procesi i përgatitjes së aplikimit të Tiranës si Qyteti Europian i Sportit”

6 Tetor, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli mori pjesë në tryezën e rrumbullakët Konsultative “Procesi i përgatitjes së aplikimit të Tiranës si Qyteti Europian i Sportit”, organizuar nga Bashkia Tiranë dhe kryetari i saj, z. Erion Veliaj.

Të ftuar ishin personalitete të sportit shqiptar.

Gjatë takimit u diskutua mbi fasilitetet sportive në Tiranë dhe mbi mundësitë që këto fasilitete ofrojnë për të realizuar kandidaturën e Tiranës si “Qyteti Europian i Sportit 2023”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL