Takim i presidentit të KOKSH dhe presidentit të Federatës së Peshëngritjes me këshilltarin e Ambasadës Greke në Shqipëri

5 Tetor, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli dhe presidenti i Federatës së Peshëngritjes, z. Elez Gjoza zhvilluan sot një takim me këshilltarin e Ambasadës Greke në Shqipëri.

Mes palëve u bisedua mbi konfliktet që po fliten më media mes dy federatave. Nga drejtuesit shqiptarë u sigurua se mes dy federatave nuk ka probleme dhe se sportistët grekë janë të mirëpritur në Shqipëri, duke filluar nga Kampionati Europian për të Rinj dhe U-23.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL