Të reja, 2 korrik

2 Korrik, 2022

Erkand Qerimaj i dhuroi Shqipërisë medalje në stilin e shkëputjes në peshën 73 kg.

Franko Burrajt i shpëton medalja në Lojërat Mesdhetare, por thyen rekord kombëtar

Atleti shqiptar që garoi në finalen e 400 metrave, e mbylli garën në vendin e katërt me kohën 46.16.

Shkodrani i shkoi pranë podiumit, por përtej medaljes, një rezultat fantastik për të, sepse është koha më e mirë personale për atletin kuqezi dhe rekord i ri kombëtar, i cili thyhet për herë të dytë brenda 24 orëve nga Burraj.

Në të njëjtën pistë, më 1 korrik Franko kishte fiksuar kohën 46.26.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL