Takime në mbrëmjen speciale të organizuar nga Presidentët e Federatës Botërore dhe të Federatës Turke të Taekwondo

11 Gusht, 2022

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli sëbashku me zëvendësministrin e Sportit, z. Endrit Hoxha dhe Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima, ishin të ftuar specialë në darkën e organizuar nga Dr. Chungwon Choue, Presidenti i Federatës Botërore të Taekwondo, si dhe nga Presidenti Federatës Turke të Taekwondo, Prof. Dr. Metin ŞAHİN.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL